کد خبر: ۸۰۱۱۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴ 21 May 2018

مواد لازم:
سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر
یک پیمانه آب
نصف قاشق چايخوري پودر سير
نمک و فلفل
دو سر گل‌کلم
دو قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه سس فلفل تند
یک قاشق چایخوری عسل

 

 

 

در این دستور از سس تند بوفالو که سسی آمریکایی و مخصوص سرو با بال مرغ است روی گل کلم استفاده می شود. گل کلم را می توانید در کنار هویج و کرفس با استفاده از این دستور غذا به عنوان یک پیش غذای عالی سرو کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: