صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ویژه نامه ویدیویی نوروزی «تابناک»، روز یازدهم؛

همنوازی گروه دستان با شهرام ناظری تا تک نوازی ویولنسل استفان تترالت

هر پینه‌ای دستان پدر بسته، مجاهدتی بس بزرگ است برای آنکه ذره‌ای از لطافت دستان فرزندانش کاسته نشود؛ هر نگاه حسرت بار پدر به آنچه می‌خواسته و نخریده، تلاشی است برای آنکه چشمان فرزندان در برابر دستیابی به خواسته‌هایش برق بیشتری زند؛ هر میزان خمیدگی کمر پدر، محصول کوشش اوست تا فرزندانش سرفرازتر از قبل باشند؛ هر ساقه موی سپید پدر، نشانه‌ای از خیال ناآرامِ او در سال‌های متمادی بوده، تا خیالِ ما آرام گیرد.
کد خبر: ۷۸۶۲۹۶
| |
5791 بازدید
|
۱

همنوازی گروه دستان با شهرام ناظری تا تک نوازی ویولنسل استفان تترالتیازدهمین روز بهار هزار و سیصد و نود و هفت پیش روست و امروز مصادف با میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر، مصادف با سیل عظیمی از پیوندها و وصلت‌هاست. امروز جوانان فراوانی نوبهار زندگی مشترک‌شان را آغاز می‌کنند. امروز اندکی بیش از پیش پدرها را یاد کنیم و این تکیه گاه محکم زندگی‌مان را قدردان باشیم؛ تکیه گاهی که تا ابد در کنارمان نیست و چه افسوس می‌خورد آنهایی که امروز به جای بوسیدن روی پدر، سنگ قبرش را می‌شویند و برایش خیرات می‌دهند.

هر پینه‌ای دستان پدر بسته، مجاهدتی بس بزرگ است برای آنکه ذره‌ای از لطافت دستان فرزندانش کاسته نشود؛ هر نگاه حسرت بار پدر به آنچه می‌خواسته و نخریده، تلاشی است برای آنکه چشمان فرزندان در برابر دستیابی به خواسته‌هایش برق بیشتری زند؛ هر میزان خمیدگی کمر پدر، محصول کوشش اوست تا فرزندانش سرفرازتر از قبل باشند؛ هر ساقه موی سپید پدر، نشانه‌ای از خیال ناآرامِ او در سال‌های متمادی بوده، تا خیالِ ما آرام گیرد.

همنوازی گروه دستان با شهرام ناظری تا تک نوازی ویولنسل استفان تترالت

با این شعر منتسب به سهراب سپهری، دعوت‌تان می‌کنیم با مجموعه ویدیوهای ویژه نامه نوروزی تابناک برای روز یازدهم بهار.

شب بود و ماه و اختر و شمع و من و خیال

خواب از سرم به نغمه مرغی پـریده بـود

در گـوشه اتـاق فـرو رفـته در سـکوت

رویـای عـمر رفـته مـرا پـیش دیـده بـود

در عـالم خـیال به چـشم آمـدم پــدر

کز رنج چون کمان قد سَروش خمیده بود

مـوی سیاه او شـده بـود انـدکی سـپید

گویی سپیده از افـق شـب دمـیده بـود

دستی کشید بر سر و رویم به لطف و مهر

یـکسال مـیگـذشت پـسر را نـدیـده بـود

یـاد آمـدم کـه در دل شـبها هـزار بـار

دست نوازشم به سر و رو کشیده بود

چـون مـحو شد خیال پـدر از نـظر مـرا

اشکی به روی گونه زردم چکیده بـود

 

همنوازی گروه دستان با شهرام ناظری

اجرای مشترک و کمتر دیده شده از گروه دستان با شهرام ناظری در برلین را در «تابناک» می‌بینید.

تعداد بازدید : 5327
کد ویدیو

تک نوازی ویولنسل استفان تترالت

ویلنسل یا چلو یکی از سازهای پرطرفدار زخمی و آرشه ای است که طرفداران خاص خودش را دارد. اکنون یک تک نوازی منحصر به فرد از این ساز را با اجرای استفان تترالت تماشا می کنید.

چارپاره نوازی کیهان کلهر و گروه رامبراند

کیهان کلهر، با گروه رامبراند در آلمان اجرای مشترکی در روتردام هلند داشته است. اجرای چارپاره را از این استاد برجسته کمانچه با همراه گروه رامبراند در «تابناک» می بینید و می شنوید.

تعداد بازدید : 4026
کد ویدیو

همنوازی شنگ با پیانو

«وو ویی / Wu Wei» نوازنده مطرح چین در اجرای مشارکی با سلمان گامباروف پیانیست مطرح آذربایجانی، شنگ نواخته است. پیش تر قطعاتی از این دو نوازنده در «تابناک» شنیده اید و حالا این دوئت را نیز در «تابناک» می بینید و می شنوید.

تعداد بازدید : 655
کد ویدیو

یک روزی میای از سیروان خسروی

سیروان خسروی قطعه‌ای تحت عنوان «یک روز میای» را منتشر کرده بود که اجرای زنده این قطعه را در «تابناک» می‌بینید.

تعداد بازدید : 1115
کد ویدیو

سعی کن به خاطر بیاری ؛ جاش گروبان

«سعی کن به خاطر بیاری / Try To Remember» یکی از قطعات پرطرفدار جاش گروبان خواننده، ترانه سرا، پیانیست، درامر و بازیگر آمریکایی است. گروبان بیشتر به‌خاطر صدای بم رسا و مستعدش معروف است و قطعاتش از موسیقی کلاسیک تا پاپ در نوسان است. کلیپ این قطعه را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید و می‌شنوید.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۲
آفرین. زنده باشی استاد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان