صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انتخابات ریاست جمهوری روسیه آغاز شد

کد خبر: ۷۸۳۷۷۰
| |
3856 بازدید
انتخابات ریاست جمهوری روسیه آغاز شد

انتخابات ریاست جمهوری روسیه از شرقی ترین مناطق این کشور آغاز شد.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، انتخابات ریاست جمهوری روسیه به خاطر اختلاف ساعت در خاور دور این کشور آغاز شد.

این انتخابات با آغاز به کار اولین شعب اخذ رأی در سرزمین «کامچاتکا» و ناحیه خودگردان «چوکوتکا» در ساعت ۰۸:۰۰ صبح یکشنبه به وقت محلی (برابر با ساعت ۲۰:۰۰ شنبه به وقت گرینویچ/ ۲۳:۳۰ شنبه به وقت تهران) شروع شده است.

انتخابات در مسکو ساعت ۸:۳۰ به وقت تهران آغاز می شود.

در این دور از انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه ۷ کاندیدای دیگر قرار است با «ولادیمیر پوتین»‌ رئیس‌جمهوری فعلی این کشور برای کسب کرسی ریاست‌جمهوری رقابت کنند.

«پاول گرودینین»،‌ «ولادیمیر ژیرینوفسکی»، «سرگئی بابورین»، «گریگوری یولینسکی»، «بوریس تیتوف»، «ماکسیم سریکین» و یک زن به نام «کسنیا سابچاک» رقبای ولادیمیر پوتین» در این دور از انتخابات روسیه خواهند بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار