ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تمدید قرارداد چند بازیکن استقلال در امارات!

کد خبر: ۷۷۹۵۰۰
| |
4920 بازدید

بر اساس اعلام مدیرعامل باشگاه استقلال نقل و انتقالات این تیم برای لیگ هجدهم قبل از بازی با العین آغاز خواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی، مسئولان باشگاه استقلال در صدد هستند برای سال آینده تیم خوبی را ببندند و راهی مسابقات لیگ برتر کنند. به همین خاطر مدیرعامل باشگاه استقلال توضیحاتی را درباره نقل و انتقالات داده است. سیدرضا افتخاری در این خصوص به مهر گفته است: «در مورد نقل و انتقالات یک توضیح کلی می دهم و آن هم این است که ما برای فصل بعد استخوانبندی تیم را حفظ می کنیم و تنها نقط ضعف مان را ترمیم می کنیم. این تیم آنقدر خوب است که حفظ استخوانبندی اش برای فصل برای فصل بعد می تواند زمینه ساز قهرمانی شود.»

 وی افزود: «یکسری از بازیکنان ما هستند که قراردادشان در پایان فصل تمام می شود و مورد نیاز هستند. من به زودی راهی امارات می شوم و همانجا مذاکرات مقدماتی را برای تمدید قرارداد با این بچه ها آغاز می کنم. تعداد معدودی هم بازیکن به جمع نفرات مان اضافه می کنیم که آن هم باید ابتدا شفر به ما لیست بدهد و بعد از اتمام فصل کار مذاکره را آغاز کنیم.»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟