ته‌چین؛

طرز تهیه خورش گوشت گوساله

کد خبر: ۷۵۴۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۴ 13 December 2017
تعداد بازدید : 1215

مواد لازم:
900 گرم گوشت دنده گوساله که به سبک کره‌ای برش خورده باشد (به شکلی عرضی)
یک عدد کیوی
یک قاشق غذاخوری فلفل آنچو
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری نمک بدون ید
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه پودر شده
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین

بازدید 14714
خوراک‌ها و خورش‌ها اصولا غذاهایی سالم و مقوی هستند که راحت آماده می‌شوند اما مدت زمان پختن نسبتا بالایی دارند. در این ویدیو دستور پخت خورشی شامل گوشت گوساله و سبزیجات و چاشنی‌های مختلف که در کمتر از 20 دقیقه آماده و در حدود 4 ساعت عمل می‌آید را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری