ته چین؛

دستور پخت سالمون تریاکی

کد خبر: ۷۵۳۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 08 December 2017
تعداد بازدید : 265

مواد لازم:
يک چهارم پيمانه روغن کنجد
يک چهارم پيمانه آبليمو
يک چهارم پيمانه سس سويا
دو قاشق غذاخوري شکر قهوه‌اي یا به میزان دلخواه بیشتر
یک قاشق غذاخوري دانه کنجد
يک قاشق چاي‌خوري پودر خردل
يک قاشق چاي‌خوري پودر زنجبيل
يک چهارم قاشق چاي‌خوري پودر سير
چهار عدد استیک 170 گرمی سالمون

بازدید 6629
تریاکی روش پخت ژاپنی است که غذا کباب یا گریل شده با محلول سس سویا و شکر روی آن تهیه می‌شود. ماده اصلی این غذا ماهی است ولی برای استیک و گوشت همبرگر نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه سالمون تریاکی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری