ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سرانجام «وام ازدواج» متقاضیان سال گذشته

کد خبر: ۷۳۳۸۷۹
| |
4257 بازدید

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان از دریافت وام ازدواج توسط تمام متقاضیان در نوبت سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر تنها افرادی که امسال برای وام ازدواج ثبت نام کرده‌اند، در انتظار دریافت وام هستند.

به گزارش ایسنا، ناصر صبحی با بیان اینکه مبلغ وام ازدواج از مرداد سال 95 به 10 میلیون تومان افزایش یافته است اظهار کرد: متقاضیان با مراجعه به شعب بانک‌های عامل می‌توانند فرایند دریافت وام را آغاز کنند.

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه مبلغ وام ازدواج با پیگیری نمایندگان مجلس و همکاری بانک مرکزی از سال 95 به بیش از 3 برابر افزایش یافت گفت: امیدواریم وام ازدواج به زودی به میزانی افزایش یابد که شایسته تشکیل زندگی جوانان شود، چرا که با توجه به شرایط اقتصادی هرچند که این مبلغ افزایش یافته اما لازم است افزایش بیشتری پیدا کند.

به گفته وی، حتی مبلغ کنونی جوابگوی نیازهای اصلی جوانان در آستانه ازدواج نیست.

مدیرکل دفتر ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان از دریافت وام توسط تمام متقاضیان در نوبت سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر تنها افرادی که امسال برای وام ازدواج ثبت نام کرده‌اند، در انتظار دریافت وام هستند.

به گفته وی وزارت ورزش و جوانان تنها مسئولیت هماهنگی و مطالبه‌گری در این زمینه را به عهده دارد و پیگیری های لازم برای پرداخت به موقع وام‌ها را انجام می‌دهد.
 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟