ته چین؛

دستور پخت کیک قیفی

کد خبر: ۷۲۶۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴ 01 September 2017
تعداد بازدید : 238
 
مواد لازم:
هشت پيمانه روغن گیاهی
دو عدد تخم مرغ
يک و نیم پيمانه شير
دو پيمانه آرد چندمنظوره
یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چايخوري پودر دارچين
نصف قاشق چايخوري نمک
بازدید 7193
کیک قیفی که بر خلاف اسم آن کیک نیست و نوعی شیرینی محسوب می‌شود. این شیرینی نوعی دسر آمریکایی که به ریشه آن به ایران بازمی‌گردد که در دوران معاصر توسط مهاجران آلمانی به آمریکا برده شد.
اشتراک گذاری