ته چین؛

دستور پخت سینه بره رست شده در فر

کد خبر: ۷۰۹۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹ 07 July 2017
تعداد بازدید : 911
 

مواد لازم:
1.5 کیلوگرم سینه بره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
قاشق چای‌خوری ادویه ایتالیایی (آویشن، روزماری، ریحان، پونه کوهی)
دو قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک قاشق چای‌خوری گشنیز
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
یک قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری پاپریکا
دو قاشق چای‌خوری نمک

سس سرکه و جعفری:
یک دوم پیمانه جعفری خورد شده
دو حبه سیر له شده
آب یک لیموی تازه
یک دوم قاشق چای‌خوری تکه‌های فلفل قرمز خشک
یک یا دو قاشق چای‌خوری عسل
یک سوم پیمانه سرکه سفید

بازدید 15231
سینه بره برش خاصی از بره است که از پایین‌تر از دنده و بین دو دست آن جدا می‌شود. در این ویدیو جالب از این قسمت چرب و سنگین بره غذایی خوشمزه همراه با چاشنی ترش با جعفری و سرکه درست می‌شود. این ویدیو را از دست ندهید
اشتراک گذاری