ته چین؛

طرز تهیه ترافل کاکائو

کد خبر: ۶۹۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۹ 09 May 2017
تعداد بازدید : 176
 
مواد اولیه:
300میلی لیتر شیرعسلی
دو قاشق غذاخوری کاکائو
نیم قاشق غذاخوری کره
بازدید 3530
ترافل کاکائو، یک شیرینی گرد و خوشمزه با کاکائو و شیر تلغیظ شده برای استفاده در جشن‌های تولد یا مهمانی‌های مختلف است. که بسیار نیز مورد استقبال کودکان قرار می‌گیرد طرز تهیه این شیرینی بسیار راحت و سریع است و می‌تواند تنوع شیرینی‌های مهمانی را بیشتر کند.
اشتراک گذاری