ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگیری دزدی که از بیمارستان‌ها سرقت می‌کرد

کد خبر: ۶۸۶۲۴۳
| |
5618 بازدید

با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی، باند سرقت از بیمارستان های زاهدان و فروش اموال مسروقه، شناسایی و منهدم شد.

 
به گزارش میزان،سرهنگ ابراهیم ملاشاهی رئیس پلیس آگاهی سیستان وبلوچستان گفت: با توجه به وقوع سرقت از چند بیمارستان و اداره در شهر زاهدان بررسی موضوع به طور ویژه در دستور کار کاراگاهان پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس پس از هفته ها اقدامات شبانه روزی یک متهم سابقه دار را شناسایی کرده و او را به همراه یک دستگاه تلویزیون مسروقه متعلق به یکی از بیمارستان های زاهدان دستگیر کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس به پنج فقره سرقت از بیمارستان های دولتی زاهدان اعتراف کرد و ماموران در ادامه ضمن کشف اموال مسروقه 6 متهم دیگر را به اتهام خرید اموال مسروقه دستگیر کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟