ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمار حذف تبلیغات مخرب از گوگل

کد خبر: ۶۶۰۶۴۸
| |
10129 بازدید
گوگل نزدیک به دو میلیارد «تبلیغات بد» را در سال ۲۰۱۶ حذف کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، گوگل در سال ۲۰۱۶ به حذف نزدیک به دو میلیارد مورد از تبلیغات اقدام کرده که بیش از دو برابر سال ۲۰۱۵ است. تبلیغ ناقص و نامناسب در سراسر اینترنت وجود دارد و گوگل تلاش می‌کند این تبلیغات را متوقف کند تا نتوانند از کاربران سوءاستفاده کنند.

با توجه به گزارش‌های اخیر درباره این موضوع، گوگل، بزرگترین موتور جست‌وجوی جهات ۱.۷ میلیارد تبلیغات از پلت‌فرم تبلیغاتی خود را در سال ۲۰۱۶  حذف کرده است که در مقایسه با سال پیش از آن دو برابر شده است. خانه‌داری آنلاین شامل ۶۸ میلیون تبلیغات برای محصولات دارویی غیرقانونی، ۸۰ میلیون برای محتواهایی که گمراه‌کننده است و مصرف‌کنندگان را فریب می‌دهد و همچنین ۱۱۲ میلیون شامل دیگر ترفندهای تبلیغاتی می‌شود.

گوگل می‌گوید همچنین ۶۰۰۰ وب‌سایت و ۶۰۰۰  حساب کاربری که آگهی کالاهای تقلبی منتشر می‌کردند را حذف کرده‌ است، موضوعی که به یک مساله‌ مهم در فیس‌بوک،  اینستاگرام و توییتر مبدل شده است.

هرچند با وجود تلاش‌های گوگل، این شرکت می‌داند کلاهبرداران همچنان تلاش می‌کنند از مردم سوءاستفاده کنند. بنابراین شما همیشه باید مراقب آن چیزی که رویش کلیک می‌کنید باشید.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟