صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روش چینی برای جلوگیری از طلاق!

کد خبر: ۶۶۰۲۵۹
| |
11184 بازدید
|
۶

یک مرد چینی که فقط با نام فامیلی لی شناخته شده است، بعد از اینکه همسرش به او گفت که می‌خواهد از او طلاق بگیرد، عصبانی شد و با ماشین به داخل دفتر ازدواج و طلاق رفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نیروهای پلیس در طی بازجویی که از این راننده داشته‌اند دریافتند که آقای لی در آن روز با همسرش جر و بحثی داشته است و هنگامی که شنید همسرش قصد دارد از او طلاق بگیرد، عصبانی شد و با خودرو خود به دفتر ازدواج و طلاق زد و آن را خراب کرد تا جلوی این طلاق را بگیرد.
 
گفتنی است، این راننده که بعد از این حادثه از جراحاتی در ناحیه ستون فقرات رنج می‌برد، به بیمارستان منتقل شد و در بیمارستان تحت نظارت پلیس است چرا که در هنگام رانندگی الکل مصرف کرده بود و به جرم رانندگی تحت تأثیر مصرف الکل باید به اداره پلیس منتقل شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
مشکلش کجا بود؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
چرا بجای دفتر ازدواج به زنش نزد؟؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
چه کار خوبی کرده الان راحت تر زنش از شرش راحت میشه و طلاق میگیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
عامل اصلي طلاق مهريه هاي سنگيني مي باشد که عده اي از زنان صرفا به خاطر اون ازدواج و سپس مهريه شان را به اجرا گذاشته و از مرد بدبخت مي گيرند و بعد از طلاق به دنبال فساد و خوشگذراني با پول بدست آورده از مهريه و مرد نگون بخت مي گردد اين است اوضاع و احوال طلاق. راه چاره عدم مهريه سنگين.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
روش-چینی-برای-جلوگیری-از-طلاق؟
یعنی برای جلوگیری از طلاق مردم الکل مصرف کنند و با ماشین برن تو دفتر خونه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
خوب است مسولان این روش را به ایران با دادن بشکه های نفت مجانی وارد کنند. بشتابید بازرگانان محترم ایرانی
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟