صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داعش مسئولیت انفجارهای بغداد را برعهده گرفت

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله انتحاری به مسجدی شیعی در محله الشعله واقع در شمال غرب بغداد را بر عهده گرفت.
کد خبر: ۵۷۰۶۶۸
| |
2739 بازدید

گروه تروریستی داعش مسئولیت حمله انتحاری به مسجدی شیعی در محله الشعله واقع در شمال غرب بغداد را بر عهده گرفت.

به گزارش مهر به نقل از رأی الیوم، گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه ای که در شبکه های اجتماعی منتشر شد، مسئولیت دو انفجار انتحاری را بر عهده گرفت.

در این انفجارها که در محله «الشعله» واقع در شمال غرب بغداد به وقوع پیوست، ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

طبق اعلام منابع، مهاجم اول کمربند انفجاری خود را در داخل مسجد منفجر کرد و نفر دوم نیز زمانی که نیروهای امنیتی در محل حادثه حضور یافتند، خود را منفجر کرد. منابع عراقی اعلام کردند، ۴ نفر از قربانیان از نیروهای امنیتی این کشور هستند.

یکی از فرماندهان پلیس عراق تاکید کرد: دو فرد انتحاری که کمربندهای انفجاری بر تن داشتند در مقابل حسینیه رسول الاعظم (ص) در محله الشعله خود را منفجر کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار