صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شیخ علی سلمان ممنوع الملاقات شد

کد خبر: ۵۶۲۹۰۵
| |
12594 بازدید
مقامات رژیم آل خلیفه مانع برقراری تماس و ملاقات با شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین شدند.

همسر شیخ علی سلمان در گفتگو با شبکه تلویزیونی المنار گفت یکی از شخصیت‌های مخالف رژیم بحرین که در زندان به سر می‌برد با او تماس گرفته و تاکید کرده است شیخ سلمان از حقوق اولیه خود به عنوان یک زندانی محروم شده است.

خانم «علیاء رضی» گفت: این شخصیت مخالف که با شیخ سلمان در یک ساختمان زندانی است به من گفت مدیریت زندان مرکزی «الجو» دستور ممنوعیت تماس و ملاقات با شیخ سلمان را به علل نامعلوم اعلام نکرده است. همچنین مقامات زندان نگفته‌اند این ممنوعیت تا چه زمانی ادامه خواهد یافت. با توجه به تعطیلات آخر هفته، ما روز شنبه با مقامات زندان تماس می‌گیریم تا علت این اقدام را جویا شویم.

همسر دبیرکل جمعیت الوفاق برگزاری جلسات دادگاه شیخ سلمان را نیز صرفا حرکتی سیاسی برای فرار از زیر بار مسئولیت حل ریشه‌ای مشکل در بحرین توصیف کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان