ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
نماینده سوریه در سازمان ملل:

ترکیه از داعش حمایت می‌کند

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل مدعی شد که ترکیه از تروریست‌ها حمایت می‌کند.
کد خبر: ۵۵۷۵۴۳
| |
8977 بازدید
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل مدعی شد که ترکیه از تروریست‌ها حمایت می‌کند.

به گزارش ایلنا به نقل از راشا تودی، «بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد مدعی شد که ترکیه از گروه‌های تروریستی از جمله داعش، حمایت می‌کند.

وی در نامه‌ای به سازمان ملل متحد نوشت: «سوریه از سال ۲۰۱۱ صحنه درگیری نیروهای دولتی با تروریست‌ها بوده است. تروریست‌هایی که از بیش از ۱۰۰ کشور جهان به سوریه آمده‌اند. این گروه‌های تروریستی از بعضی از کشور‌های جهان و منطقه کمک تسلیحاتی و مالی دریافت می‌کنند.»

الجعفری در رابطه با نقش ترکیه می‌گوید: «از زمان شروع بحران، دخالت ترکیه در امور داخلی سوریه شکل‌های مختلفی به خود گرفته است. حمایت نظامی ترکیه از تروریست‌ها، یکی از اشکال مداخله آنکارا در امور دمشق بوده است.»

 وی در این نامه از سازمان ملل متحد خواست تا به اقدام‌های غیرقانونی ترکیه پایان دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟