ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

درآمد روزانه تکفیری‌ها از سرقت نفت عراق

فرماندار منطقه الخالص در استان دیاله عراق گفت، داعش روزانه صد تا 150 تانکر نفت از 33 چاه در دو حوزه نفتی در استان های دیاله و صلاح الدین را قاچاق و در بازار آزاد هر یک تانکر را به بهای سه تا چهار هزار دلار به فروش می رساند.
کد خبر: ۴۲۰۷۸۶
| |
11158 بازدید

فرماندار منطقه الخالص در استان دیاله عراق گفت، داعش روزانه صد تا 150 تانکر نفت از 33 چاه در دو حوزه نفتی در استان های دیاله و صلاح الدین قاچاق می کند و در بازار آزاد هر تانکر را به بهای سه تا چهار هزار دلار به فروش می رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عدی الخدران در گفت و گو با پایگاه اینترنتی "سومریه نیوز" افزود: سرقت منابع نفتی و ثروت ملی عراق به منبع درآمد اقتصادی برای تروریست های داعش تبدیل شده است و از دولت عراق خواست مانع از غارت و سرقت این منابع شود.

عراق با استقبال از تصمیم شورای امنیت سازمان ملل متحد در زمینه ممنوعیت خرید نفت از داعش و جبهه النصره، اقدام عملی جامعه جهانی برای اعمال مجازات های بازدارنده علیه خریداران و قاچاقچیان نفت این کشور را خواستار شد.

شورای امنیت طرح روسیه برای ممنوعیت هر گونه خرید نفت از گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره در عراق و سوریه را تایید کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟