ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لندن دوست بن لادن را به آمريكا تحويل داد

به گزارش «تابناک»، يك وكيل آزاد براي وكالت و دفاع از خالد نيز داوطلب شده بود اما قاضي لويس كابلان با اين درخواست موافقت نكرد.
کد خبر: ۱۶۳۳۰۳
| |
6406 بازدید
سرویس بین الملل ـ «خالد فواز» كه گفته مي شود از نزديكترين دوستان بن لادن و متهم اصلي سفارت خانه هاي آمريكا در آفريقاست ـ كنيا و تانزانيا ـ پس از تحمل 12 سال زندان در انگليس، از سوي مقامات قضايي به آمريكا تحويل داده شد.

به گزارش «تابناک»، يك وكيل آزاد براي وكالت و دفاع از خالد نيز داوطلب شده بود اما قاضي لويس كابلان با اين درخواست موافقت نكرد.

گفته مي شود كه در يك ياز روزهاي دو هفته آينده و با يك ياز پروازهاي از قبل اعلام نشده ، خالد فواز به آمريكا تحويل داده خواهد شد.

الجزيره در این باره گزارش داد: آمريكا و انگليس پيمان مبادله مجرمين ندارند اما در مورد افراد مشكوك به همكاري با القاعده، تبادل مجرمين در سكوت كامل رسانه اي انجام مي شود و عربستان سعودي و برخي كشورهاي عربي همواره از اينكه اتباع انها به كشورشان تحويل داده نشده و به جاي آن به آمريكا تحويل مي شوند، گلايه مندند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار