ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سفرهای غیر ضروری در اروپا ممنوع شد

با تشدید نگرانی‌ها درباره کمبود انرژی در پی منع تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز، مقامات اتحادیه اروپا از شهروندان خواستند سفرهای غیرضروری را کاهش دهند تا از بروز بحران جلوگیری شود.
کد خبر: ۱۳۶۴۷۶۸
| |
8175 بازدید

ممنوعیت سفرهای غیر ضروری در پی کمبود انرژی

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ بروکسل در تازه‌ترین هشدار خود اعلام کرد که اروپا با خطر کمبود انرژی روبه‌روست و برای مدیریت وضعیت، کاهش مصرف سوخت و محدود کردن سفرهای غیرضروری ضروری است.

 این توصیه در حالی مطرح می‌شود که افزایش تنش‌های ژئوپولیتیک و محدودیت‌های واردات انرژی به دلیل منع تردد از تنگه هرمز، فشار سنگینی بر ذخایر این قاره وارد کرده است. به گفته منابع اروپایی، کاهش تردد می‌تواند مصرف سوخت را به شکل قابل توجهی پایین بیاورد و مانع بحران احتمالی در زمستان شود. دولت‌های اروپایی نیز در حال بررسی بسته‌های حمایتی و سیاست‌های صرفه‌جویی بیشتر هستند.از طرفی، گفته می‌شود که چنین رویه‌ای در کشورهای آسیایی نیز اتخاذ شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟