صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس آمریکا یک زن را کشت

وزارت امنیت داخلی ایالات متحده اعلام کرد زنی که چهارشنبه توسط یک مامور اداره مهاجرت و گمرک آمریکا هدف گلوله قرار گرفته بود، جان خود را از دست داد.
کد خبر: ۱۳۵۰۵۶۹
| |
4644 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «تریشیا مک‌لافلین» معاون وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «آشوبگران» با یک خودرو مسیر ماموران اداره مهاجرت را مسدود و تلاش کردند آن‌ها را زیر بگیرند؛ اقدامی که او آن را «عملی از تروریسم داخلی» توصیف کرد.

به دنبال این حادثه، یکی از مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا اقدام به تیراندازی کرد که در نتیجه آن، یک زن کشته شد. هیچ‌یک از ماموران اداره مهاجرت به‌طور جدی زخمی نشدند.

این تیراندازی باعث تجمع گسترده معترضان و نیروهای انتظامی در محدوده تقاطع خیابان پورتلند و خیابان ۳۴ در محله مرکزی شهر مینیاپولیس شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۸
آخ آخ چه پلیس بدی!...