ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

«بلینکن» به انگلیس می‌رود

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای،برنامه‌های سفر فردا دوشنبه «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه این کشور به لندن را رسانه ای کرد.
کد خبر: ۱۲۵۸۴۵۲
| |
2042 بازدید
«بلینکن» به انگلیس می‌رود

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا قرار است سفر ۲ روزه خود به انگلیس را از فردا دوشنبه آغاز کند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه آمریکا در این خصوص آمده است: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، در تاریخ ۹ و ۱۰ سپتامبر به بریتانیا سفر خواهد کرد و در آنجا گفتگوی راهبردی ایالات متحده و انگلیس را آغاز می کند.

بیانیه وزارت خارجه آمریکا در این ارتباط اضافه می کند: در این سفر بر روابط ویژه طرفین تاکید خواهد شد. در حالی که «بلینکن» در لندن است، همچنین با مقامات ارشد دولتی در این کشور دیدار خواهد کرد تا در مورد طیف وسیعی از موضوعات مهم، از جمله هند و اقیانوس آرام، مشارکت AUKUS، خاورمیانه (غرب آسیا) و تلاش‌ های جمعی ما برای حمایت از اوکراین صحبت کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟