صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تب دنگی جان بیش از هزارو ۶۰۰ برزیلی را گرفت

وزارت بهداشت برزیل موارد مرگ ناشی از ابتلا به تب دنگی در این کشور را رو به افزایش اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۳۳۱۹۵
| |
3381 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از رویترز، وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد: در ۴ ماه گذشته، بیش از هزار و ۶۰۰ نفر در این کشور بر اثر ابتلاء به تب دنگی جان باخته اند.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت برزیل، در این مدت سه میلیون و ۳۵۰ هزار مورد مشکوک به تب دنگی در سراسر این کشور گزارش شده است.

هم اکنون نرخ ابتلاء به بیماری تب دنگی در برزیل هزار و ۷۴۱ مورد به ازای هر صد هزار نفر است.

میزان مرگ و میر ناشی از ابتلاء به این بیماری هم ۳۵ درصد نسبت به سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است. دولت برزیل از مردم درخواست کرده به برنامه ملی واکسیناسیون این بیماری بپیوندند.

تب دنگی یک بیماری ویروسی است که از نیش پشه به انسان منتقل می‌شود. از جمله علائم ابتلاء به این ویروس می‌توان به تب، سردرد شدید، خستگی، حالت تهوع و استفراغ و دردهای عضلانی اشاره کرد. کشورهای آمریکای لاتین از جمله پرو با شیوع این بیماری درگیر هستند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان