صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رجزخوانی وزیر جنگ اسرائیل از ترس واکنش ایران

ترس از واکنش ایران به شهادت سردار زاهدی و همرزمان این شهید در دمشق، لحظه ای مقامات صهیونیست را رها نمی کند.
کد خبر: ۱۲۳۱۲۲۰
| |
9362 بازدید

 
به گزارش تابناک،‌ یواف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همانند دیگر مقامات این رژیم به رجزخوانی درباره ایران پرداخت.

وی ادعا کرد: دشمنان ما نمی‌دانند که چه غافلگیری‌هایی برای آنها تدارک دیده ایم. هر آنکه به دنبال حمله به ما باشد با سد دفاعی ما روبرو خواهد شد و به دنبال آن واکنش قوی در داخل اراضی خود را خواهد دید.

صبح امروز نیز اسرائیل کاتز، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی صبح با تکرار ادعاهای خود علیه ایران مدعی شد: اگر ایران از خاک خود به اسرائیل حمله کند، اسرائیل در ایران پاسخ خواهد داد. اسرائیل تحمل چنین حملاتی را ندارد.

رسانه تایمز آف رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان نظامی این رژیم به گمانه زنی درباره موعد واکنش ایران پرداخته و اعلام کرده بود: برآورد ما این است که واکنش ایران بعد از تعطیلات عید فطر خواهد بود. برآورد می‌کنیم، ایران اهداف نظامی و راهبردی و نه اماکن مدنی و غیرنظامی را هدف قرار خواهد داد.

 منبع: مهر

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان