ته چین؛

دستور پخت پیتزای مرغ با سس بوفالو

کد خبر: ۱۲۰۵۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 24 November 2023
تعداد بازدید : 72

مواد لازم
1 : دو پیمانه سینه مرغ پخته آماده و خرد شده
2 : دو قاشق غذاخوری کره
3 : 170 گرم سس بوفالو 
4 : سه چهارم پیمانه پنیرآبی یا بلوچیز
5 : یک و نیم پیماره پنیر موتزرلا رنده شده 
6 : نصف پیمانه مایونز
7 : یک چهارم پیمانه خامه ترش
8 : یک چهارم پیمانه شیر 
9 : سس ووسترشر به میزان دلخواه
10 : نمک و فلفل تازه آسیاب شده یه میزان دلخواه

مواد لازم برای خیمر پیتزا
1 : دو پیمانه آرد همه کاره 
2 : یک قاشق چایخوری نمک
3 : یک قاشق چایخوری شکر 
4 : یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
5 : یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر 
6 : سه چهارم پیمانه آب گرم

بازدید 4545
پیتزای مرغ همیشه مورد علاقه کسانی بوده که به گوشت قرمز علاقه ندارند و یا در پیتزای خود سویس و کالباس نمی‌پسندند. پیتزای مرغ بوفالو یکی از پیتزاهای معروف مرغ است که در اکثر رستوران‌ها و پیتزا فروشی‌ها سرو می ‌شود. طرز تهیه پیتزای مرغ بوفالو را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها