ته چین؛

دستور پخت اسپاگتی با پنیر آبی و اسفناج

کد خبر: ۱۲۰۱۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 14 November 2023
تعداد بازدید : 39


1 : 450 گرم اسپاگتی یا بوکاتینی 
2 : 230 گرم پنیر آبی یا بلوچیز
3 : حدود  170 گرم اسفناج آماده
4 : سه حبه سیر
5 : فلفل قرمز خرد شده 

 

بازدید 1899
در این اسپاگتی به جای استفاده از سس‌های معمولا از پنیر آبی یا بلوچیز به همراه اسفناج استفاده می‌شود که طعمی خاص و جدید را در ایجاد می‌کند. در تهیه این اسپاگتی تنها نیاز به صرف 15 دقیقه زمان دارید طرز تهیه این اسپاگتی را در تابناک فرا می‌گیرید
اشتراک گذاری
برچسب ها