ته چین؛

سیب‌زمینی له شده سوخاری با سس گردو

کد خبر: ۱۲۰۱۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 11 November 2023
تعداد بازدید : 459

مواد لازم :
1 : 900 گرم سیب زمینی
2 : یک پیمانه نمک
3 : دو سوم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
4 : فلفل 
5 : کنسرو ماهی فیله کولی یا تن در روغن
6 : یک حبه سیر 
7 : 3 قاشق غذاخوری کشمش طلایی
8 : سه چهارم پیمانه خامه ترش
9 : نصف پیمانه سبزیجات تازه مانند جعفری، شوید، ریحان، گشنیز
10 : یک عدد لیمو ترش

 

بازدید 7048
سیب‌زمینی له شده سوخاری با سس گردو میان وعده یا وعده غذایی کاملی است که با ترکیب چند ماده غذایی و سوخاری شدن در فر آماده می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه و جایگزین مناسبی برای سیب‌زمینی خلالی سرخکرده می باشد و به روش‌های مختلی پخته می‌شود که در این دستور پخت طرز تهیه آن با سس گردو آموزش داده می‌شود. همچنین در دستور پخت این غذا از فیله ماهی کولی استفاده می‌شود که در صورت در دسترس نبودن میتوان این ماده را از غذا حذف کرد دستور پخت سیب‌زمینی له شده سوخاری با سس گردو را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها