ته چین؛

طرز تهیه کیک کنجدی دو رنگ با طرح گردابی

کد خبر: ۱۲۰۱۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 12 November 2023
تعداد بازدید : 50

مواد لازم:
اسپری روغن نچسب
کنجد سفید برای تزئین
2 قاشق غذاخوری کنجد سیاه و مقداری برای تزئین
1 پیمانه شکر و مقداری بیشتر برای تزئین
یک و نیم پیمانه آرد همه کاره 
یک و سه چهارم قاشق چایخوری بیکنگ پودر 
1 قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری هل
یک چهارم قاشق چای‌خوری جوش شیرین
نصف پیمانه ماست ساده پر چرب
نصف پیمانه ارده 
2 تخم مرغ بزرگ 
1 قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه  روغن گیاهی
یک و نیم قاشق چای‌‍خوری روغن کنجد بوداده

بازدید 2419
کیک کنجدی دو رنگ با طرح گردابی یا پیچ پیچی کیکی بر پایه کنجد و ارده و مناسب عصرانه است که به راحتی آماده می‌شود و می‌تواند تا چندین روز خارج از یخچال تازه و قابل استفاده بماند. طرز تهیه این کیک را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها