ته چین؛

طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو

کد خبر: ۱۲۰۱۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰ 06 November 2023
تعداد بازدید : 51

مواد لازم:چند تکه فیله مرغ
2 : سالاد کلم 
3: سس سالاد فرانسوی
4: سس ردهات بوفالو
5: آرد همه کاره 
6 : نمک و فلفل به میزان لازم
7: آب‌دوغ یا خامه قنادی 
8: نان تورتیلای بزرگ 
9: پنیر پروولون 3 تکه برای هر رپ

بازدید 2111
رپ مرغ ترد سرخ‌شده همراه با سالاد کلم و سس تند بوفالو و سس سالاد رنچ که در نان تورتیلای بزرگ به همراه پنیر پروولون پیچیده می‌شود. دستور پخت این غذای بسیار ساده است و به سرعت آماده می‌شود، طرز تهیه رپ مرغ سرخ شده با سس بوفالو را در ویدیو تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها