صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شد

در جلسه هیات پذیرش بورس کالا ۱۹ هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا به عنوان نخستین خودروهای وارداتی در بورس کالا پذیرش شدند.
کد خبر: ۱۱۵۷۶۰۰
| |
6155 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در ادامه عرضه خودروهای داخلی در بورس کالای ایران، درخواست پذیرش خودروهای وارداتی در بورس کالا در هیات پذیرش این بورس مورد بررسی قرار گرفت که در پایان، پذیرش ۱۹هزار دستگاه از محصولات چانگان از سوی خودروسازی سایپا و ۲ هزار و ۱۴۰ دستگاه از محصولات کیا از سوی شرکت کوشا خودرو نگین به تصویب رسید.

همچنین در ادامه عرضه پرحجم محصولات ایران خودرو در بورس کالا نیز امروز گروه محصولات دنا از سوی این خودروسازی با تعهد عرضه کامل تولید منهای تعهدات قبلی فروش، طرح جوانی جمعیت و خودروهای فرسوده برای عرضه در بورس کالا مورد پذیرش قرار گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان