صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با سیصد و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین

وقوع چند انفجار در پایگاه هوایی روسیه با چندین کشته/ درخواست اوکراین برای حذف روسیه از شورای امنیت/ رد شروط اوکراین برای مذاکره از سوی روسیه

سیصد و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۵۶۶۱۷
| |
14518 بازدید
|

وقوع چند انفجار در پایگاه هوایی روسیه با چندین کشته

بین الملل تابناک: سیصد و چهارمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

وقوع چند انفجار در پایگاه هوایی روسیه با چندین کشته

منابع خبری از وقوع چندین انفجار در یک پایگاه هوایی روسیه صدها کیلومتر دورتر از جبهه جنگ اوکراین خبر دادند. همچنین رسانه‌های روسی به نقل از وزارت دفاع این کشور گزارش دادند که سه پرسنل نظامی روس بر اثر سقوط لاشه‌های پهپاد اوکراینی که توسط سامانه‌های دفاع هوایی در استان ساراتوف منهدم شد، کشته شدند.

به گزارش رویترز، رسانه‌های روسی و اوکراینی امروز دوشنبه گزارش دادند که انفجارهایی در پایگاه هوایی «انگلس» در استان ساراتوف روسیه که صدها کیلومتر از جبهه جنگ اوکراین دور است، به گوش رسیده است.

خبرگزاری آربی‌سی اوکراین از وقوع دو انفجار در این پایگاه خبر داده، در حالی که تارنمای خبری «بازا» روسیه به نقل از ساکنین محلی گزارش داد که آژیر خطر حملات هوایی به صدا درآمد و یک انفجار به گوش رسید.

پایگاه هوایی انگلس در مجاورت شهر ساراتوف ـ که در ۷۳۰ کیلومتری جنوب شرقی مسکو پایتخت روسیه واقع شده ـ پنجم دسامبر طبق اعلام روسیه با حملات پهپادی اوکراین هدف قرار گرفت.

در همین حال «رومن بوسارگین» فرماندار ساراتوف در مورد این انفجارها ضمن اشاره به اینکه هیچ خسارتی به زیرساخت‌های غیرنظامی وارد نیامده، گفت که قطعا هیچ تهدیدی برای ساکنین منطقه وجود ندارد و اطلاعات درباره حادثه در این تاسیسات نظامی توسط آژانس‌های اجرای قانون در دست بررسی است.
کی‌یف هرگز علنی مسئولیت انجام حملات به مسکو را به عهده نگرفته؛ اما با این حال اعلام می‌کند که چنین حوادثی حاصل حمله روسیه به اوکراین است.

آمادگی بلاروس برای استفاده از سامانه اسکندر و اس-۴۰۰

به گزارش رویترز، یک مقام ارشد وزارت دفاع بلاروس دیروز یکشنبه گفت: سامانه‌های موشکی تاکتیکی اسکندر و اس-۴۰۰ که روسیه در بلاروس مستقر کرده، کاملا آماده هستند.

لئونید کاسینسکی از مقامات وزارت دفاع بلاروس در ویدئویی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، افزود: سربازان و کادر ما آموزش های خود را کامل در مراکز آموزشی رزمی مشترک نیروهای مسلح فدراسیون روسیه و جمهوری بلاروس به پایان رسانده اند.

پس از آنکه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در ماه ژوئن اعلام کرد سامانه های دفاعی مینسک را تامین می کند، مشخص نشد چه تعداد از موشک های اسکندر در این کشور مستقر شده است.

این ویدئو از یک مقام دولتی بلاروس در گرماگرم فشار فزاینده مسکو بر مینسک برای کمک به جنگ در اوکراین منتشر می شود که هنوز چشم اندازی برای پایان آن نمی توان دید.

رویترز نوشت: نیروهای روسیه در ماه فوریه (اسفند) از بلاروس به عنوان سکویی برای یک حمله نافرجام به کی‌یف استفاده کردند و دو کشور در ماه‌های اخیر نیز همکاری های نظامی نزدیکتری داشته اند.

سامانه موشکی اسکندر یک سیستم هدایت شونده است که جایگزین موشک های اسکاد زمان شوروی سابق شده. دو موشک هدایت شونده آن تا ۵۰۰ کیلومتر برد دارند و قادر به حمله کلاهک هسته ای هستند. برد این موشک ها همسایگان بلاروس از جمله اوکراین و لهستان به عنوان یکی از اعضای ناتو که روابط تیره ای هم با مینسک دارد در برمی گیرد.

مخالفت روسیه با پیش شرط های اوکراین برای مذاکره

میخاییل گلاوزین، معاون وزیر خارجه روسیه گفت که مسکو گزینه راه‌ار سیاسی برای حل درگیری‌های اوکراین را رد نمی‌کند؛ اما بر اساس پیش‌شرط‌های کی‌یف مذاکره نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری تاس، گلاوزین بامداد دوشنبه گفت: ضعف تصمیم‌گیری و اقدامات رژیم فعلی کی‌یف که سیاستمدارانش به بی‌دقتی و ناتوانی در مذاکره و روس‌هراسی معروف هستند، آشکار است.

وی افزود: هرچند روسیه گزینه مذاکره و راه‌ار سیاسی برای حل مناقشه را رد نمی‌کند، ما قصد نداریم بر اساس پیش‌شرط‌هایی که مقام‌های کی‌یف مطرح می‌کنند، مذاکره کنیم.

این دیپلمات ارشد روس تاکید کرد: حالا همه چیز فقط به آمادگی کی‌یف و اربابان غربی‌اش برای رسیدن به یک راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک بستگی دارد.

گلاوزین با اشاره به «ابتکار صلح» ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین گفت: پیشنهاد رهبر اوکراین برای گرفتن ژست حسن نیت و عقب‌نشینی نیروهای روسی از قلمرو اوکراین در کریسمس، بیهوده است.

هفته گذشته رسانه های آمریکایی از طرح ده ماده‌ای زلنسکی برای صلح خبر داده بودند که قرار است اواخر فوریه ارائه و در سالگرد شروع جنگ اوکراین رونمایی شود.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین جمعه درباره طرح صلح رئیس‌جمهوری اوکراین برای پایان دادن به جنگ اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: ما از چنین طرحی بی اطلاعیم. ولودیمیر زلنسکی صحبت از یکسری اقدامات کرده که طرح صلح هم یکی از آنهاست.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲۵
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
ایول اوکراین، جوری اشغالگر را بزن که نتونه بلند بشه! عالیجناب پوتین توهم زد که 4 روزه اوکراین را میتونه اشغال کنه و به خاک روسیه اضافه کنه، ولی نمی دونست که یک لشکر برده ها نمی توانند به ارتش آزاده ها که از میهنشان دفاع می کنند غالب بشوند. به موقع اش روسیه هم با التماس شرایط اوکراین برای صلح را خواهد پذیرفت و از خواب آشفته کشورگشایی بیدار خواهد شد و خاک اوکراین را ترک خواهد کرد. فقط در آن روز دیگر نه از پوتین و نه از پوتین خبری خواهد بود
محمد
|
United States of America
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
روسیه تا دیر نشده باید از طریق صلح آمیز وباز گشت به خاک خود جنگ با اوکراین را تمام کند وگرنه این فتنه غر ب ایندو کشور همسایه را نابود خواهد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
تو عمرم ندیده و نشنیده بودم یک کشور با ارتش کوچک یک ابرقدرت را اینجور ذلیل و خفیف کنه. از اوکراین بکشید بیرون چون بعید نیست دنبال بقیه هم بیفتند. روسیه قدرت اول اتمی دنیاست و اوکراین اینطور داره اونجا رو به اتش می کشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
تنها راه روسیه استفاده از یه بمب اتمی به شیوه آمریکا تو یه حومه پایتخت یا یکی از مراکز استان اکراین هست.کلا قائله تموم میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
اگر زلسنکی یهودی نبودم انقد بهش بها میدادن
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
قابل توجه دولت اوکراین روسیه مثل تایوان نیست که از سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل اخراج بشه ثانیا این کار باعث آغاز جنگ جهانی سوم میشه در ضمن بهتر است تمرکز خود را معطوف به جبهه های جنگ کنید گفتم تا زلنسکی تذکر جدی نبیند دست بردار نیست دوستان عزیز روسیه در حال شکست است لطفاً نجات ندید آن را مرگ بر روسیه
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
روسیه بدجوری آبروی نظامیش رفت. اقتصادشم که عددی نبود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
دلقک کشورش رو داده دست ناتو جنگ نیابتی به روسیه به قیمت نابودی کامل اوکراین اینه وقتی سلبریتی و دلقک وار سیاست میشه
عارف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
زنده با زلنسکی
ناشناس
|
Hong Kong
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
اوکراین باید مقابله به مثل کند تا جنگ تمام شود
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان