صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیکر دو سرنشین خودرو گرفتار در سیلاب هفتکل پیدا شد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان از تلاش هشت ساعته ۶ تیم عملیاتی برای جستجو و نجات، ۲ سرنشین خودروی سمند گرفتار شده در سیلاب خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۰۹۰۸
| |
3739 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، امیر عباس نجفی صبح امروز جمعه در گفتگویی رسانه‌ای با اعلام جزئیات عملیات جستجو و نجات در روستای چمن لاله بخش مرکزی شهرستان هفتکل عنوان کرد: یک دستگاه خودرو سواری سمند با دو سرنشین حوالی ساعت ۲۳:۳۰ پنجشنبه در حین عبور از یک پل و بر اثر شدت جریان آب ناشی از بارندگی شدید کنترل خود را از دست داده و اسیر سیلاب شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان افزود: پس از کسب خبر بلافاصله تیم‌های عملیاتی به منطقه گسیل و علاوه بر چهار تیم عملیاتی این جمعیت از شعب هفتکل، رامهرمز و باغ‌ملک ۲ تیم واکنش سریع نیز از مرکز استان به محل حادثه اعزام و عملیات جستجو آغاز شد.

وی با اشاره به تلاش نجاتگران هلال احمر در طول بیش از هشت ساعت گذشته و جستجوی شبانه مداوم بیان کرد: سرانجام پیکر بی جان هر دو مفقودی در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری از محل حادثه حوالی ساعت ۷:۴۵ صبح امروز شناسایی و منتقل شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار