ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تاکید اژه‌ای بررسیدگی به‌پرونده جانباختگان حوادث اخیر

اگر اعتراض با آشوب، اغتشاش و غارت اموال عمومی و مردم همراه شد، اگر اعتراض با فحاشی، آتش زدن اموال مردم، ایجاد ناامنی و کشتار مردم همراه شد، دیگر اعتراض نیست و با چنین رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای برخورد جدی خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۴۳۳۰۴
| |
9159 بازدید

تاکید اژه‌ای بررسیدگی به‌پرونده جانباختگان حوادث اخیر

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، رئیس قوه قضائیه گفت: در جریان اغتشاشات اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آن‌ها شناسایی شوند.

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست شورای عالی قضایی با اشاره به حوادث و ناآرامی‌های اخیر گفت: اعتراض یک کنش در مقابل حرف، قول یا تصمیمی است که دیگران به هر دلیلی با آن مخالف هستند که براساس اصل ۲۷ قانون اساسی پذیرفتنی است.

وی گفت: اگر اعتراض با آشوب، اغتشاش و غارت اموال عمومی و مردم همراه شد، اگر اعتراض با فحاشی، آتش زدن اموال مردم، ایجاد ناامنی و کشتار مردم همراه شد، دیگر اعتراض نیست و با چنین رفتار‌های هنجارشکنانه‌ای برخورد جدی خواهد شد.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: در جریان اغتشاشات اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آن‌ها شناسایی شوند.

وی افزود: بخشنامه‌ای هم در روز‌های اخیر توسط دادستان کل کشور برای رسیدگی به پرونده افرادی که در جریان اغتشاشات دستگیر می‌شوند صادر شده که ضرورت دارد، رسیدگی‌ها با جدیت ادامه پیدا کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟