ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افزایش سرعت ابتلا به کرونا

رئیس مرکز بهداشت استان قم: سرعت ابتلا به کرونا در کشور و قم به طرز قابل توجهی افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۱۳۱۸۱۰
| |
5203 بازدید
افزایش سرعت ابتلا به کرونا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزای صدا و سیما مرکز قم، سیامک محبی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی از هفته های گذشته نسبت به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا از طریق رسانه‌های مختلف در کشور هشدار داده بود گفت: در هفته های گذشته روند ابتلا به کووید و مرگ ناشی از آن در جهان روند صعودی داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به روند افزایشی تعداد مبتلایان به کرونا در ۲۷ استان کشور و به تبع آن تعداد فوتی ها افزود: روند فوتی ها در کشور از ۱۸ مرگ ناشی از کرونا در ۳ هفته گذشته به ۶۹ بیمار فوت شده رسیده است.

محبی با بیان اینکه استان قم در حال حاضر رتبه پنجم تعداد بستری شده های مبتلا به کرونا در کشور را دارد گفت: در هفته های گذشته از این میزان در رتبه ۲۸ یا ۲۹ میزان تعداد افراد بستری بودیم، یعنی از حدود ۳۰ بیمار به بیش از ۲۰۰ نفر بستری در مراکز درمانی رسیده‌ایم.

رئیس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه قابلیت سویه های جدید ویروس کرونا مثل ba۴ و ba۵ انتشار بالا و جهش فراوان آن است ادامه داد: این سویه سرعت انتشار بیشتری نسبت به سویه های گذشته دارد و هر یک نفر ۱۸ نفر را مبتلا خواهد کرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟