صفحه خبر لوگوبالا تابناک

طالبان انتقاد از مسئولان را ممنوع کرد

هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان در بیانیه‌ای به مردم، اعضای طالبان و رسانه‌‌ها هشدار داد که از انتقاد و «اتهامات بی‌جا» علیه مقام‌های دولتی طالبان خودداری کنند.
کد خبر: ۱۱۳۱۰۹۰
| |
6379 بازدید

به گزارش تابناک، در این بیانیه که سخنگوی طالبان شام گذشته در توییتر نشر کرد، رهبر طالبان گفته است که «وارد نمودن اتهامات بی‌جا به مسئولین و نقد نمودن دور از واقعیت آنان شرعا جواز ندارد.»

او افزوده که با «تبلیغات منفی در جامعه اضطراب ایجاد می شود و به گونه ناآگاهانه همکاری با دشمنان می‌باشد.»

رهبر طالبان به نقل از فقهای اسلامی گفته است که تعرض به کارکنان دولت، بی‌احترامی به سربازان، قضات دادگاه، علمای دین و مقامات دولتی اعمال قابل «تعزیر» و مجازات است.

فرمان‌های قبلی رهبر طالبان محدودیت‌های زیادی برای کار، تحصیل و حضور زنان در فضای عمومی ایجاد کرده است.

 

منبع: بی بی سی
 
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان