ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش بیماران مبتلا به وبا در کردستان به ۳۹ مورد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، از افزایش تعداد مبتلایان به بیماری وبا در استان به ۳۹ نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۹۱۶۱
| |
4158 بازدید
افزایش بیماران مبتلا به وبا در کردستان به ۳۹ مورد

به گزارش «تابناک»، دکتر بهرام کندایی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی تشدید غربالگری افراد دارای علایم بیماری های روده ای و اسهال، ۳ مورد دیگر بیمار مبتلا به وبا شناسایی شد.

وی افزود: بدین ترتیب آمار مبتلایان قطعی تشخیص داده شده در استان، به تفکیک در مریوان به ۳۱ نفر، سقز ۲ نفر، سنندج ۳ نفر،سروآباد ۲ نفر و کامیاران ۱ نفر رسیده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، با اعلام اینکه، افراد مبتلا به وبا در استان به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفته اند، افزود: اقدامات مداخله ای، پیشگیرانه و تقویت زیرساخت های حوزه آب شرب به ویژه در مبادی ورودی استان از طرف کشور عراق توسط همکاران ساعی دانشگاه در حوزه بهداشت و با همکاری ارگان های مرتبط با جدیت کامل در حال انجام است که به ویژه به نصب دستگاه های کلریناتور در پایانه های مرزی می توان اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین راه مقابله با بیماری و کنترل پیشرفت آن رعایت بهداشت فردی و پرهیز از خوردن و آشامیدن غذا و آب مشکوک است، بر همین اساس به هم استانی های عزیز توصیه می شود هشدارهای بهداشتی را جدی گرفته و رعایت نمایند.

شایان ذکر است که، تاکنون در استان مورد فوتی در اثر ابتلا به وبا وجود نداشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار