ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تتر:پ ک ک ۳۰ سال است روستاهای ما را اشغال کرده

«علی تتر»، استاندار استان دهوک عراق اعلام کرد حزب کارگران کردستان ترکیه (پ ک ک) سیاست غیر انسانی در تعامل با اقلیم کردستان و کشورهای همسایه در پیش گرفته است.
کد خبر: ۱۱۲۲۶۵۷
| |
9523 بازدید

تتر:پ ک ک ۳۰ سال است روستاهای ما را اشغال کرده

 

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، تتر در مراسم بزرگداشت ۵ نیروی پیشمرگه که به دست عناصر پ ک ک در منطقه العمادیه در شمال استان دهوک به شهادت رسیده بودند، خطاب به پ ک ک گفت: اگر به اقلیم کردستان باور ندارید برای چه وارد اراضی ما شده‌اید؟شما تابعیت ترکیه و سوریه را دارید و باید عراق را ترک کرده و به کشورتان بازگردید.

وی افزود: پ ک ک درگیری و جنگ را به اقلیم کردستان منتقل کردید، جنگ راهکار حل اختلافات و مشکلات نیست.

استاندار دهوک اظهار داشت: این حزب در تلاش برای نابودی آزادی موجود در اقلیم کردستان و اجرای طرح‌های دشمنان اقلیم است.

تتر ادامه داد: پ ک ک بیش از ۳۰ سال است که روستاهای ما را اشغال کرده و مانه از بازسازی و توسعه این مناطق می‌شود.

وی در پایان گفت: این حزب سیاست غیر انسانی در تعامل با اقلیم کردستان عراق و کشور همسایه در پیش گرفته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار