صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لاوروف سفر خود به سازمان ملل در ژنو را لغو کرد

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در ژنو گفت: "سرگئی لاوروف" رئیس دیپلماسی روسیه سفر خود را که قرار بود سه شنبه به سازمان ملل در ژنو انجام شود، به دلیل تحریم‌های ضدروسی لغو کرد.
کد خبر: ۱۱۰۷۲۴۲
| |
8104 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، گنادی گاتیلوف روز دوشنبه در توییتر با اشاره به ممنوعیت اعمال شده برای پرواز‌های روسیه در اتحادیه اروپا، اعلام کرد: سفر وزیر امور خارجه روسیه به ژنو برای شرکت در شورای حقوق بشر و کنفرانس خلع سلاح لغو شده است.

بر اساس این گزارش، لاوروف همچنین قصد داشت یک کنفرانس مطبوعاتی که مدت‌ها انتظارش را می‌کشید، برگزار کند.

به گزارش ایرنا، به دنبال حمله بامداد روز پنجشنبه (پنجم اسفند) نیرو‌های روسیه به اوکراین، این جنگ اکنون وارد پنجمین روز خود شده و همزمان با ادامه آتش جنگ، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشار‌های دیپلماتیک و تهدید‌ها و تحریم‌های بین‌المللی علیه روسیه در حال افزایش است و همزمان سیل ارسال کمک‌های مالی و انواع تسلیحات از سوی کشور‌های اروپایی به اوکراین ادامه دارد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان