ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ورود ناوگان نظامی روسیه به مدیترانه برای رزمایش

براساس گزارش اینترفاکس، یک گروه از کشتی‌های ناوگان شمالی روسیه برای برگزاری رزمایش دریایی از مسیر جبل الطارق وارد مدیترانه شده اند.
کد خبر: ۱۱۰۳۵۵۶
| |
5800 بازدید

ورود ناوگان نظامی روسیه به مدیترانه برای رزمایش

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از رویترز، خبرگزاری اینترفاکس روز دوشنبه به نقل از یک بیانیه نیروی دریایی روسیه گزارش داد، یک گروه از کشتی‌های ناوگان شمالی روسیه برای برگزاری رزمایش دریایی از مسیر جبل الطارق وارد مدیترانه شده اند.

روسیه ماه گذشته میلادی اعلام کرد، نیروی دریایی این کشور چند رزمایش وسیع را با شرکت تمام ناوگان دریایی این کشور از اقیانوس آرام تا آتلانتیک اجرا خواهد کرد.

این تازه‌ترین نمایش قدرت در خیز فعالیت نظامی این کشور در بن بست با غرب بر سر اوکراین است. اینترفاکس اعلام کرد، کشتی‌هایی که وارد مدیترانه شدند شامل رزم ناو مارشال اوستینوف‏، پاسناو آدمیرال کاساتانوف، و ناوشکن کولاکوف است. آن‌ها قرار است بعد از این رزمایش به ناوگان‌های روسیه در دریای سیاه و اقیانوس آرام بپیوندند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟