صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آبگرفتی شهر پارسیان به دنبال سرریز سد بردول

معاون فرماندار شهرستان پارسیان گفت: با تکمیل شدن ظرفیت سد بردول در شمال شهر پارسیان، اکنون آب این سد سرریز کرده و وارد خیابان‌های شهر پارسیان شده است.
کد خبر: ۱۰۹۶۷۰۰
| |
10718 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، کاظم رحیمی افزود: بارش باران نیز هم اکنون در شهر پارسیان دوباره آغاز شده است و بر حجم آبگرفتگی معابر بویژه در مجتمع‌های مسکونی خیبر، عرش و مهر افزوده است.

وی گفت: از ساکنان محله‌های نزدیک به سد خواسته شده احتیاط‌های لازم را نظر بگیرند و در صورت امکان در این مناطق حضور نیابند.

سد خاکی بردول با ظرفیت سه ملیون مترمکعب در فاصله ۵۰۰ متری شمال شهر پارسیان واقع شده است.

بیشتر بخوانید؛ بارش شدید باران ، سیلاب و تعطیلی مدارس در برخی مناطق هرمزگان

شهرستان پارسیان در چهار روز گذشته حدود ۱۰۰ میلی متر بارندگی داشته است و بنا بر پیش بینی هواشناسی، بارندگی در پارسیان دست کم تا ظهر دوشنبه ادامه دارد.

شهرستان پارسیان در فاصله ۴۰۰ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان