کد خبر: ۱۰۹۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 11 January 2022
خورش فسنجان یا به لفظ عام خورش فسنجون یکی از خورش‌های بسیار پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت قلقلی یا گوشت مرغ تهیه می‌شود اما در شمال ایران با اردک پخته می‌شود. پیش از این روش مرسوم تهیه خورش فسنجان را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون دستور پخت خورش فسنجان با گوشت اردک را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ماهان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
بابا لاکچری !! فسنجون با ارد: !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
اردک را هم از شکارچیان غیرمجاز حیات وحش به راحتی تهیه فرمایید.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: