کد خبر: ۱۰۹۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 08 January 2022
کباب گلپایگان از طعم متفاوت و خاصی برخوردار است که از قضا اکثر رستوران‌هایی که کوبیده گلپایگانی سرو می‌کنند، چنین طعمی را ارائه نمی‌کنند. دستور پخت کباب کوبیده پارچی گلپایگانی و سه راز این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
زرشک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
کباب؟ واقعا فکر میکنی با وضعیت مردم آموزش کباب ؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
عالی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
من گلپایگانی هستم
کباب گلپایگان اصلا گوشت گوساله نداره
همه الکی میگن کباب گلپایگانی
و کباب گلپایگان را با حرارت پایین نمیپزن
چون گوسفند خالی هست خیلی پوکه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
من گلپايگان زندگی میکنم همش الکی اسم در کرده اصلا بدردنمیخوره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
با سلام در گلپایگان اکثر کبابها گدشت یخی رو کباب مکنند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: