ته چین؛

طرز تهیه آب دوغ خیار قاجاری

کد خبر: ۱۰۹۴۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 27 December 2021
تعداد بازدید : 7229
بازدید 9790
۲
آب دوغ خیار یکی از غذاهای سبک و خوش طعم است که معمولاً در فصول گرم سال تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه آب دوغ ساده را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز تهیه آب دوغ خیار قجری را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
من به جات خجالت کشیدم آقای آشپزباشی.
خوش به حال مردم دوران قجر که می تونستن گردو بخورن ما که الان دیگه یادمون رفته بود گردو چیه تو این تصویر دیدیم دوباره یادمون اومد. خدا به داد بچه های ما برسه