کد خبر: ۱۰۹۳۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 25 December 2021
سس رومال یا سس کباب یکی از سس‌های خوش طعم است که معمولاً حین یا پس از پخت کباب با قلمو یا قاشق روی کباب‌ها مالیده می‌شود و طعم دهنده فوق العاده‌ای برای انواع کباب محسوب می‌شود. طرز تهیه یکی از مرسوم‌ترین انواع سس رومال رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
کباب با چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این قیمت ها کو گوشت؟ تو رو خدا نمک رو زخم مردم نپاشید دیگه بسه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: