بازدید 15603
مدیرعامل دیوار به حبس قطعی محکوم شد

بیانیه دیوار درباره محکومیت اشکان میرآرمندهی

کد خبر: ۱۰۹۰۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶ 27 November 2021

بیانیه دیوار درباره محکومیت اشکان میرآرمندهی

متاسفانه به‌رغم پیگیری‌های حقوقی و قانونی متعدد، حکم مجازات زندان برای مدیرعامل دیوار، اشکان میرآرمندهی، در دادگاه تجدیدنظر تهران تایید شد. ‌عنوان اتهامی این حکم «فراهم آوردن موجبات فساد و فحشاء از طریق جذب زنان تن‌فروش» است؛ این در حالی است که خدمات دیوار همواره تحت قوانین موجود در کشور و نظارت نهادهای ذی‌ربط بوده است. در این پرونده نیز آگهی‌های موضوع اتهام دارای هیچ محتوای غیرقانونی نبوده و محکومیت دیوار صرفا بر اساس اقداماتی است که اشخاص ثالث در فضای خارج از این پلتفرم انجام داده‌اند.

دیوار همواره تلاش کرده تا جای ممکن از انتشار محتوایی که حتی شائبه انگیزه‌های نامناسب دارند جلوگیری کند و به همین دلیل صرفا در سال ۱۳۹۹ حدود ۵۶ میلیون آگهی‌ (۲۰ درصد آگهی‌های بررسی شده)‌ به دلیل نقض قوانین، گزارش کاربران یا دستور قضایی رد شده است. بدیهی است دیوار امکان بررسی انگیزه، سوءنیت و سابقه احتمالی یکایک ۴۴ میلیون کاربر استفاده‌کننده از این پلتفرم را ندارد و به همین دلیل باید بین مسئولیت پلتفرم و کاربر آگهی‌دهنده تمایز حقوقی قائل شد.

دیوار ضمن ابراز تاسف شدید از صدور حکم قطعی حبس برای مدیر عامل مجموعه و ابراز نگرانی از تبعات آن بر عملکرد خود، همکاران و سایر کسب‌وکارهای اینترنتی، بیش از هر چیز نگران تاثیری است که این حکم بر امید و انگیزه جوانان متخصص این سرزمین می‌گذارد. با این حال ما کماکان تلاش می‌کنیم از معدود ظرفیت‌های حقوقی باقی‌مانده استفاده کنیم تا این حکم توسط بالاترین سطح دستگاه قضایی نقض شود.

دیوار پلتفرمی است که در آن آگهی‌گذار و مخاطب آگهی به‌تناسب نیاز خود از آن بهره می‌برند؛ دیوار بررسی محتوای آگهی‌ها و رعایت حدود قانون در آن را مسئولیت خود می‌داند، با این حال، آنچه بین آگهی‌گذار و مخاطب آگهی در فضای حقیقی و خارج از دیوار روی می‌دهد، در کنترل و به عهده دیوار نیست. آیا می‌توان با وقوع تخلف یا ارتکاب جرم توسط یک کاربر تلفن همراه، قائل به مسئولیت جزایی اپراتور بود؟

مدیرعامل دیوار در حالی به حبس محکوم شده است که دیوار دغدغه خدمت‌رسانی به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار کسب‌وکار در سراسر ایران و اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از ۱۱۰۰ نفر از جوانان کشور را در سر داشته و دارد. صدور این رای لطمات غیرقابل جبرانی به صنعت کسب‌وکارهای اینترنتی خواهد زد چرا که در حال حاضر بخش بزرگی از کسب‌وکارهای اینترنتی به صورت پلتفرمی عمل می‌کنند و این حکم می‌تواند هشداری برای همه فعالان صنعت باشد. وقتی با کسب‌وکاری که به بهبود شغل و زندگی میلیون‌ها نفر از مردم ایران یاری رسانده‌، مانع مهاجرت جوانان از کشور شده و به تسهیل و توسعه کسب‌وکار مردم به‌ویژه در ایام شیوع کرونا کمک کرده است، به آسانی چنین برخوردی می‌شود، آیا انگیزه‌ای برای کارآفرینی و اشتغال‌زایی باقی می‌ماند؟

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱۳
اگر کسی با چاقو فردی را بکشد آیا می روند چاقو ساز یا چاقو فروش را دستگیر کنند؟ پلتفرم ها هم ابزارهای قانونی است که مثل چاقو که برای کاربرد صحیح ساخته می شود، می تواند مورد سو استفاده افراد ناشایست قرار گیرد. به نظرم رای عادلانه ای نیست.
طبق این منطق بسیاری از مدیران وزارتخانه باید زندان تشریف داشته باشن ، جمع کنید این مسخره بازیهارو هر دفعه یه مدیر استارتاپی میفرسن آب خنک بخوره ، عمدا است
نمیشه که سایت راه بندازی و کلی پول دربیاری و به بعضی ها حق حساب و کمسیون ندی، عاقبتش میشه این.
بله درسته جناب دغدغه مند وقتی در عرض چند ما یه دفعه خدمات و قیمت تون رو از ۵ هزار به ۳۰ هزار تومان افزایش میدید وقتی برای اینکه پول بیشتری در بیارید هزارو یک قانون و دردسر درست میکنید که یه تولید کننده که چند محصول مختلف رو تولید می‌کنه باید برای هر کدوم جداگانه آگهی و هزینه کنه و ... به جای اینکه تو این شرایط کرونا و سختی معیشت زندگی یه مقدار به کاربران اهمیت بدید به جاش قیمت ها رو بالا میبرید بالاخره یه جایی هم چوبشو می‌خورید
هرکسی هم که با یک خودرو یک خلافی کرد برید ریس شرکت خودروسازی را زندانی کنید، یا اصلا تو این ماجرا این خلاف در بستر اینترنتی انجام شده که وزارت ارتباطات فرآهم کرده، پس باید وزیر ارتباطات هم محکوم هست، باور کنید اکثر قضات هنوز فرق ایمیل و وب سایت را نمیدونن.
واقعا مسخرست.
اگه اینطور هست شهردارها هم حبس کنند به علت اینکه جایی فراهم کرده برای کیف قاپی.
آخه چی بگم من بخدا
به نظر من بابت پولی که میگرفت باید زندان بره چخبره یه تمدید 30.000تومن بعد ایجاد رقابت کاذب هم میکنه
جالبه که ایرانیان خارج از کشور را برای سرمایه گذاری و بازگشت به ایران دعوت میکنند.
همینهایی که هستند رو یک بلایی سرشون میارن که برن و دیگه پشت سرشون نگاه نکنند.
پس سازندگان چاقو هم باید مجازات شوند؟؟؟
مخترع گوشی تلفن همراه هم باید اعدام میشد؟؟؟
دفاع بی دلیل کردین.چندوقت پیش ی لباس فروشی زنانه عکس بسیارمبتذلی برای تبلیغ مغازش تودیوار گذاشته بود،من ازطریق چت بامغازه تذکردادم واقعا عکس مناسبتری نداشتین این عکس خجالت آوره.دیواربه جای اینکه تذکرم روپیگیری کنه وببینه درست گفتم،پیام دادچون محتوای چت شما ربطی به خریدوفروش نداره به مدت یک هفته امکان چت ندارید
خیلی راحت براش پرونده میسازن
باسلام،
بعنوان یک شهروند استفاده کننده از فضای، ضمن تشکر از قوه قضائیه به خاطر حساسیت و صیانت از فضای مجازی

انتظارم از این قوه این است که در این حکم تجدید نظر کند، چون حکم فوق تبعات منفی بدنبال دارد که کمترین آن تحدید فضای کسب و کار است.
اگر موبایل دزد بودی صبح دستگیر میشدی بعد از صرف صبحانه و ناهار تقریبا قبل از پایان ساعت اداری همان روز آزاد میشدی.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار