ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله طالبان به اعتراضات زنان در کابل

سومین روز اعتراضات زنان در افغانستان امروز (شنبه) در کابل پس از آن به خشونت کشیده شد که طالبان مسیر معترضان به سمت کاخ ریاست جمهوری را مسدود و از گاز اشک آور علیه آنها استفاده کرد.
کد خبر: ۱۰۷۴۰۸۵
| |
9697 بازدید
حمله طالبان به اعتراضات زنان در کابل

 


به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در جریان این اعتراضات در کابل، یک زن به نام «ربیعه سادات» از سوی شبه نظامیان به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و مجروح شد.

شبکه خبری طلوع گزارش داد، «زکی دریابی» در ویدئویی که از اعتراضات منتشر کرده است، این زن را با صورتی مجروح به تصویر کشیده که از پیشانی‌اش خون جاری است.

سایر ویدئوها نیز نشان می‌دهد که شبه نظامیان طالبان راهپیمایی اعتراضی زنان را در کابل متوقف کرده‌اند.

این سومین روز اعتراضات زنان افغان است که آنها را به خیابان‌های این کشور کشانده. آنها با در دست داشتن پلاکاردها و سر دادن شعارهایی می‌خواهند تا به آنها اجازه داده شود تحصیل و کارشان را ادامه دهند.

درحالیکه زنان افغان خواستار رعایت حقوقی چون حضور در دولت جدید افغانستان به ریاست طالبان و حق رای هستند، آموزش همچنان در اولویت آنهاست.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟