بازدید 8030

تکرار مثلث گرما، قطع برق و اینترنت

در حالی که سال گذشته در فصل زمستان به دلیل قطعی برق، مشکلاتی از جمله قطعی آنتن موبایل و اینترنت برای کاربران ایجاد شده بود، حالا با رسیدن فصل گرما، باز هم این مشکل بروز کرده است.
کد خبر: ۱۰۵۳۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶ 23 May 2021

به گزارش ایسنا، افزایش مصرف برق در این روزهای گرما، منجر به قطعی‌های مکرر در شهرهای مختلف کشور شده و این موضوع، قطعی‌ آنتن‌های موبایل و اینترنت را هم به دنبال داشته است. در شرایطی که به دلیل ادامه فرآیند دورکاری در برخی ادارات و برگزاری آزمون‌های آنلاین پایان ترم دانش‌آموزان و دانشجویان، استفاده از اینترنت ضرورت دارد، قطعی اینترنت هم دردسرساز شده است.

بر اساس آخرین آمار سرعت رشد مصرف برق در کشور افسارگسیخته شده و طی روزهای اخیر، شاهد ثبت پیک‌های مصرف برق به مقادیری هستیم که در زمان مشابه سال‌های گذشته بی سابقه بوده‌اند. طبق آمار رسمی شرکت مدیریت شبکه برق ایران در روز بیست و نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ مصرف برق در پیک روزانه به ۵۳ هزار و ۷۵۹ مگاوات رسید. این در حالی است که پیک مصرف برق در روز مشابه سال قبل، ۴۵ هزار و ۲۷۰ مگاوات بود. این موضوع منجر به خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در برخی استان‌ها شده است.

باتری‌های سایت‌های BTS، وظیفه تاب‌آوری برای تامین برق تجهیزات و آنتن را دارند که البته تاب‌آوری سایت‌ها به بازه دو تا چهار ساعته محدود است و اگر قطعی برق ادامه پیدا کند، این سایت‌ها هم خاموش می‌شوند. البته در شرایط خاص و حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله، برای سایت‌ها از دیزل ژنراتور هم استفاده می‌شود، اما اگر از موتور برق یا دیزل ژنراتورها در سطح گسترده استفاده شود، آن هم با این حجم از آلودگی، زیان زیادی به طبیعت وارد می‌کند.

با افزایش مصرف برق و بروز قطعی، باتری سایت‌های BTS برق لازم را برای آنتن اپراتورها تامین می‌کند و اکثر سایت‌ها هم می‌توانند در بازه چند ساعته قطعی برق، پاسخگو باشند، اما شارژ باتری‌ بعضی از سایت‌ها ممکن است زودتر از وصل شدن برق تمام شود که قطعی آنتن و اینترنت موبایل را هم به دنبال خواهد داشت.

در حال حاضر استفاده اینترنت عموم مردم در ایران، از دیتای موبایل است و قطعی آنتن‌های موبایل، می‌تواند ناشی از قطعی برق باشد که این روزها به دلیل افزایش مصرف برق رخ داده، این در حالی است که با قطع شدن برق، دستگاه‌های مودم هم از کار می‌افتند و این یعنی اینترنت ثابت هم در این شرایط قابل استفاده نیست و قطعی برق، مشکلات قطعی اینترنت را هم برای کاربران ایجاد کرده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۹
انتشار یافته: ۱۲
چرا از نیروگاه های هسته ای تولید انرژی الکترییسیته استفاده نمی شود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
احتمالا اگر از آن استفاده کنند خراب می شود!برای همین آکبند نگه داشتن آنرا!
عوضش کمک مالی به حماس می کنیم
من منظقه ظرشت زندگی میکنم. با قطع برق بلافاصله اینترنت که هیچی انتن موبایل هم میره و مثل اینکه از باطری خبری نیست
وقتي عقل و شعور وجود نداشته باشه اين ميشه كه در فصل امتحانات دانش اموزان كه همه چي به برق و اينترنت وابسته ست
برق و اينترنت قطع ميشه

حالا اون طرف قضيه هم يه سري معلم با فرهنگ! كه از بس ادم دروغگو ديدن باور نميكنن كه دانش اموزش بي برق شده و امكان امتحان دادن نداره........................................
چرا همش دروغ؟مگه با این وضعیت و بسته بودن امکان و ادارات و اماکن اموزشی نباید برق کمتری مصرف بشه؟اگر برق کمه پس چرا صادرش می کنید؟یا اجارش می دین برای ماین کردن؟تمام وسایل برقی مردم نابود شده.برق که قطع میشه ابم پست بندش قطع میشه این چ وضعشه
لطفا این مجلس شورای اسلامی و دولت رو تعطیل کنید ، فایده ای که واسه ملت ندارن ، مخصوصا مجلس که خودشون به اندازه یه شهر برق مصرف می کنن .
وزارت نیرو
نه اینجا گواتمالا هاست
نه زمان، زمان قاجاره
این قطعی ها شرم آوره
این همه استرس. هر روز صبح تا شب، ترس از کرونا، صبح تا شب استرس ناشی ازگرانی و تورم، صبح تا شب استرس اخبار بد، این هم از برق که استرس و مشکلاتمون رو بیشتر کرده.
سلام .چرا هیچکس سوال نمیکنه برای چی از وقتی آقای اردکانیان شده وزیر نیرو قطع برق هم شروع شده ؟ ما از بعد از جنگ تا 4 سال پیش اصلا قطعی برق نداشتیم
من فکر می کنم که با توجه به تحریم ها زیر ساخت ها توسعه نیافته و از برنامه ساخت نیروگاه عقب هستیم. لذا قطعی برق پیش آمده است. و ربطی به مصرف ندارد. چون خیلی از اماکن عمومی و دانشگاه ها هم تعطیل هستند و اصولا نباید قطعی برق به وجود می آمد.
چرا مسئولان صادقانه در مورد میزان صادرات برق و تاثیر آن بر وضعیت فعلی قطع برق صحبت نمی کنند؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل