صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ظریف یکشنبه به اندونزی سفر می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر ظریف در روز یکشنبه ۲۹ فروردین ماه به اندونزی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۶۴۶۱
| |
6755 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (جمعه) از سفر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به اندونزی در روز یکشنبه ۲۹ فروردین ماه خبر داد.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه، ظریف در این سفر و در دیدار با مقامات اندونزی موضوعات مرتبط با روابط دو جانبه و دیگر مسائل مورد علاقه دوطرف را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار خواهد داد.

ظریف در هفته‌های اخیر به پنج کشور آسیای مرکزی سفر کرد. وزیر امور خارجه به تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان و ترکمنستان رفت و با مقامات این کشور‌ها دیدار و گفتگو کرد.

ظریف همچنین در تاجیکستان در نهمین کنفرانس قلب آسیا - روند استانبول شرکت و با برخی مقامات شرکت کننده دیدار و به گفتگو پرداخت.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین روز سه شنبه ۲۴ فروردین میزبان سرگئی لاوروف همتای روس خود بود.

بر اساس اعلام قبلی سخنگوی وزارت امور خارجه، ظریف همچنین روز شنبه ۲۸ فروردین ماه میزبان وزیر خارجه صربستان در تهران است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار