ته چین؛

طرز تهیه ماهی کبابی بازاری

کد خبر: ۱۰۴۵۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 01 May 2021
تعداد بازدید : 90775
بازدید 82347
۳
ماهی کبابی یکی از انواع روش‌های پختن کباب است. پیش از این طرز تهیه چندین نوع ماهی را به این شیوه فراگرفته‌اید و اکنون نوبت فراگیری ماهی قزل آلای کبابی با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مرسی، عالی بود.
چه اصراری دارید که حتما از توری خا رجی،ماهی قزل استرالیایی و......و از کلمات خارجی در گفتمانتان استفاده کنید .الان در بازار ماهی قزل ایرانی با کیفیت بسیار خوب و توری و ...موجود است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
جواد جوادی خارج از کشور زندگی می کنه و این ها رو هم مجبوره به خاطر اسپانسرهای برنامه ش بگه