کد خبر: ۱۰۴۵۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 01 May 2021
ماهی کبابی یکی از انواع روش‌های پختن کباب است. پیش از این طرز تهیه چندین نوع ماهی را به این شیوه فراگرفته‌اید و اکنون نوبت فراگیری ماهی قزل آلای کبابی با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
زنبورک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
مرسی، عالی بود.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
چه اصراری دارید که حتما از توری خا رجی،ماهی قزل استرالیایی و......و از کلمات خارجی در گفتمانتان استفاده کنید .الان در بازار ماهی قزل ایرانی با کیفیت بسیار خوب و توری و ...موجود است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
جواد جوادی خارج از کشور زندگی می کنه و این ها رو هم مجبوره به خاطر اسپانسرهای برنامه ش بگه
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: