بازدید 8972

با قیمت دستوری، مرغ را گران کردند

رئیس اتاق اصناف اصفهان گفت: اقتصاد هیچ گاه به صورت دستوری جواب نمی دهد و اگر از روز اول تصمیم گیران، قیمت مرغ را ۲۱ هزار ۵۰۰ اعلام نمی کردند، شاهد صف و تجمع مردم برای خرید نبودیم.
کد خبر: ۱۰۴۴۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰ 05 April 2021

به گزارش تابناک، رسول جهانگیری در گفت‌وگو با ایسنا درباره بازار و نوسانات قیمتی کالاهای اساسی، اظهار کرد: متاسفانه ستاد تنظیم بازار برای تعیین قیمت مرغ، میوه، روغن و ... به صورت دستوری وارد شد، در حالی که اقتصاد هیچ گاه به صورت دستوری جواب نمی دهد و اگر از روز اول تصمیم گیران، قیمت مرغ را ۲۱ هزار ۵۰۰ اعلام نمی کردند، شاهد صف و تجمع مردم برای خرید نبودیم.

وی تاکید کرد: زمانی که به کالاهایی سوبسید تخصیص می گیرد، اقتصاد دچار مشکل است.

رئیس اتاق اصناف اصفهان با بیان اینکه درحالی که تصمیم گیرندگان اطلاع داشتند که قیمت مرغ بالاتر از ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما برای آن نرخ مصوبی پایین تر از نرخ بازار اعلام کردند، در این شرایط فردی که ساعت ها در صف انتظار می ایستد، حجم بالایی مرغ را در یخچال های خود ذخیره می کند.

وی تاکید کرد: در عمل از پیش از عید تاکنون، مرغ با حجم یک و نیم برابر نیاز جامعه به بازار تزریق شد، اما همچنان بازار خالی از مرغ بود و قیمت این محصول رو به افزایش رفت و متاسفانه این شرایط برای میوه نیز اتفاق افتاد.

جهانگیری تصریح کرد: برخی مواقع دخالت های بدون کارشناسی در بازار و بدون مشورت از بخش خصوصی و ... و همچنین دیر تزریق شدن کالا و تامین نشدن به موقع مواد اولیه تولید، موجب ایجاد تقاضای کاذب در جامعه و بازار می شود، در این شرایط حتی اگر دو برابر نیاز جامعه به بازار، کالای اساسی تزریق شود، متاسفانه منجر به کسری کالا می شود.

وی تصریح کرد: دولت و ستاد تنظیم بازار باید پیش از اینکه وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی به بحران برسد، برای آن تصمیم گیری شود.

رئیس اتاق اصناف اصفهان گفت: اگر از همان روز نخست قیمت مرغ را رها و براساس عرضه و تقاضا تعیین می کردند، امروز شاهد تقاضای کاذب مرغ در بازار نبودیم و یک نفر برای خرید مرغ چندین بار در صف انتظار خرید مرغ نمی ایستاد.

جهانگیری گفت: متاسفانه این گونه تصمیمات غیرکارشناسی منجر به سلب اعتماد مردم از تصمیم گیرندگان می شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۰
مملکت دلالهاست
ما آخر نفهمیدیم پارسال که اون همه جوجه و زنده بگور کردن خدا نکرده برا افزایش قیمت بوده یا نه ؟؟؟؟
از اقتصاد فقط مفهم عرضه و تقاضا را یاد گرفته اند که همه می دانند ولی شرایط این اصل اقتصادی نیاز دارد تا برقرار گردد در کشور وجود ندارد شرایط تحریمی و کارتلهای تولید کننده مرغ و مصرف کنند بسیار ضعیف و دامنه سود بسیار بالای تولید کننده و عرضه کننده به دلیل خوراک سوبسید دار
نمیدونم چرا هرچی هر کالا تو کشورمون گرونتر میشه بیشتر میخرن


اگه مرغ نخوریم میمیریم؟



آخه چرا چرا چرا؟
برای گرانی اجناس لعنت به کی کنیم
قحطی دو نوع است
1- پول هست جنس نیست مثل قدیم
2- جنس هست پول نیست مثل الان که خیلی از مغازه ها خلوت است
كاملا درست است بايد ازاد كذاشت دخالتهاي بيجاي مسؤلين مشكل ساز ميشود
در اقتصاد سالم، حتی تولید کنندگان اتحادیه ندارند چه رسد به دلالان. تشکیل کاراتل، جرم است. جناب آقای رئیس اتحادیه اصناف فروشندگان!
ایشان فقط دو جمله صحیح گفته اند:
دولت و ستاد تنظیم بازار باید پیش از اینکه وضعیت تامین و توزیع کالاهای اساسی به بحران برسد، برای آن تصمیم گیری شود.( این اتفاق عمدی بوده و خواستند مردم را سرگرم و درگیر کنند . و تاسف برای آنهایی که در صف ها ایستادند و اجازه دادند که خار و کوچک شمرده شوند در حالیکه می توانستند از مواد غذایی دیگری استفاده کنند . )
متاسفانه این گونه تصمیمات غیرکارشناسی منجر به سلب اعتماد مردم از تصمیم گیرندگان می شود.
بقیه حرفهای ایشان پرت و پلا بود .
کلا قیمت ها تو کشور در همه موارد دستوری و دست مافیاست، نمونه اش گرانی بسیار دستوری و امری خودروهای خودروسازان معظم کشور است که شورای قیمت گذاری و حمایت از مصرف کننده!!!!!!! آنرا جهت رفاه حال خودرو ساز و نه برای رعایت حال خریدار هر ماه انجام میدهد
کاش از دستکاری در بورس و‌ ریزش فرسایشی دست بردارند...
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل